• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg

СООПШТЕНИЕ

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ !!!  16.04.2020

 СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПАНДЕМИЈАТА НА ВИРУСОТ COVID-19