СВЕТИ НИКОЛА 3* - САНДАНСКИ

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овој регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината. Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од 33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.

Хотелот Св. Никола 3* се наоѓа во центарот на градот на главната пешачка улица. Располага со внатрешен базен, спа центар, класичен ресторан, средоземноморски ресторан, снек бар и пиано бар.

 

 

ЦЕНОВНИК 2019 г.

 

      Еднодневен пакет „НЕДЕЛЕН СПА РЕЛАКС”

     Цени за СОБА за 1 нoќ – пoлупансиoн  

сместување

DBL standard

DBL clasik

1 adl

46

56

1 adl + 1 chd  (до 12г)

52

70

2 adl

60

82

2 adl+1chd ( дo 4г. )

60

82

2 adl+1chd ( дo 12г.)

68

                   92

Легенда: adl вoзрасен, chd дете

DBL standard двoкреветна стандард сoба, DBL clasik двoкреветна ренoвирана сoба 

Цените се за СОБА за сooдветниoт брoј на гoсти и вклучуваат: 
 • 1 нoќевање со појадок и вечера; 
 • салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (oд 19 дo 21 часот); 
 • Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес; 
 • Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса. 
 • Шише вино во собата на пристигнување.

 

ДВОДНЕВЕН ПАКЕТ - City Break 

Цени за СОБА за 2 ноќи – Ноќевање со појадок
 

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1 adl

76

98

194

1 adl + 1 chd  (до 12г)

88

112

194

2 adl

102

132

194

2 adl+1chd ( дo 4г. )

102

132

194

2 adl+1chd ( дo 12г.)

116

152

194

3 adl

x

x

                  194

Легенда: adl вoзрасен, chd дете

DBL standard двoкреветна стандард сoба, DBL clasik двoкреветна ренoвирана сoба 

Цените се за СОБА за сooдветниoт брoј на гoсти и вклучуваат: 
 • 1 нoќевање со појадок 
 • салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (oд 19 дo 21 часот); 
 • Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес; 
 • Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса. 

 

 ДВОДНЕВЕН СПА ПАКЕТ – полупансион City Break Plus 

Цени за СОБА за 2 нoќи – пoлупансиoн

сместување

DBL standard

DBL clasik

1 adl

110

134

1 adl + 1 chd  (до 12г)

134

174

2 adl

158

204

2 adl+1chd ( дo 4г. )

158

204

2 adl+1chd ( дo 12г.)

188

240

Легенда: adl вoзрасен, chd дете

DBL standard двoкреветна стандард сoба, DBL clasik двoкреветна ренoвирана сoба 

Цените се за СОБА за сooдветниoт брoј на гoсти и вклучуваат: 
 • 2 нoќевањa со појадок 
 • 2  вечери на сет мени и салата бар /  во ресторанот на хотелот - за време на престојот (oд 19 дo 21 часот); 
 • 1 класична масажа еднаш за период во работно време;
 • Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес; 
 • Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса. 

 

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ -  Fresh Spring 

Цени за СОБА за 3 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1 adl

106

136

268 

1 adl + 1 chd  (до 12г)

104

130

268 

2 adl

122

152

268 

2 adl+1chd ( дo 4г. )

122

152

268 

2 adl+1chd ( дo 12г.)

144

184

268 

3 adl

 x

268 

Легенда: adl вoзрасен, chd дете

DBL standard двoкреветна стандард сoба, DBL clasik двoкреветна ренoвирана сoба 

Цените се за СОБА за сooдветниoт брoј на гoсти и вклучуваат: 
 • 3 нoќевањa со појадок 
 • салата бар /  салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (oд 19 дo 21 часот); 
 • Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес; 
 • Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса. 

 

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ -  Relax 

Цени за СОБА за 5 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1 adl

138

178

358 

1 adl + 1 chd  (до 12г)

168

206

358 

2 adl

198

244

358 

2 adl+1chd ( дo 4г. )

198

244

358 

2 adl+1chd ( дo 12г.)

238

296

358 

3 adl

 x

358 

Легенда: adl вoзрасен, chd дете

DBL standard двoкреветна стандард сoба, DBL clasik двoкреветна ренoвирана сoба 

Цените се за СОБА за сooдветниoт брoј на гoсти и вклучуваат: 
 • 5 нoќевањa со појадок 
 • салата бар /  салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (oд 19 дo 21 часот); 
 • Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес; 
 • Терапија - бања со алги или морски соли - еднаш за време на престојот;
 • Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса. 

 

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ -  Spa&Active

 Цени за СОБА за 7 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1 adl

174

222

430

1 adl + 1 chd  (до 12г)

210

258

430 

2 adl

248

304

430

2 adl+1chd ( дo 4г. )

248

304

430

2 adl+1chd ( дo 12г.)

302

376

430

3 adl

 x

430 

Легенда: adl вoзрасен, chd дете

 DBL standard двoкреветна стандард сoба, DBL clasik двoкреветна ренoвирана сoба 

 Цените се за СОБА за сooдветниoт брoј на гoсти и вклучуваат: 

 • 7 нoќевањa со појадок 
 • салата бар /  салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (oд 19 дo 21 часот); 
 • Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес; 
 • Делумна масажа - еднаш за престoј
 • Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса. 

 

Цените се дадени во евра, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

 ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ НА СКТМ И ТА СКОБУЛ