ПРЕВОЗ ЛЕТО 2021

Прикажано од Превоз

ПРЕВОЗ ЛЕТО 2021

БУГАРИЈА –организиран туристички превоз лето 2021

ПОАЃАЊЕ 

ВРАЌАЊЕ

09.07

10.07

16.07

17.07

20.07

21.07

23.07

24.07

27.07

28.07

30.07

31.07

03.08

04.08

06.08

07.08

10.08

11.08
13.08 14.08
20.08 21.08
27.08 28.08

Цена на повратен билет= 45 евра, дете до 12 год.=30 евра

 Поаѓање од СКОПЈЕ, КУМАНОВО И КРИВА ПАЛАНКА
  за БУРГАС, ПОМОРИЕ, НЕСЕБАР, СОНЧЕВ БРЕГ 
  
 
 Скопје        21.00 Дрводекор
 Куманово   20.30 бензинска Макпетрол
 К.Паланка  21.40 спроти бензинска Макпетрол

  _____________________________________________________________________________________________

ГРЦИЈА
 
Секоја сабота    - Скопје  -Халкидики
Секоја недела   - Скопје   -Олимпик Бич, Паралија, Неи Пори..
 
Цена на повратен билет= 35 евра, дете до 12 год.=25 евра

 

Цените се во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс 62 мкд=1 евро

ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ НА СКТМ И ТА СКОБУЛ