ПРЕВОЗ ЛЕТО 2019

ПРЕВОЗ ЛЕТО 2019

БУГАРИЈА –организиран туристички превоз лето 2019

ПОАЃАЊЕ 

ВРАЌАЊЕ

број на ноќевања

21.06

29.06

7

28.06

06.07

7

05.07

13.07

7

12.07

20.07

7

19.07

27.07

7

26.07

03.08

7

02.08

10.08

7

09.08

17.08

7

16.08

24.08

7

23.08

31.08

7

30.08

еден правец

----

Цена на повратен билет= 45 евра, дете до 12 год.=35 евра

 Поаѓање од ВЕЛЕС ,СКОПЈЕ, КУМАНОВО И КРИВА ПАЛАНКА
  за БУРГАС, ПОМОРИЕ, НЕСЕБАР, СОНЧЕВ БРЕГ 
  
 
 Велес          19.20 бензинска Макпетрол спроти Костурницата
 Скопје        20.00 Пошта 2-паркингот кај Нова Жел. – од страната на Маџар Мало
 Куманово   20.30 бензинска Макпетрол
 К.Паланка  21.40 спроти бензинска Макпетрол

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Враќање од Бугарија
 Сончев Брег-автобуска-хотел Кубан                     12.00 бг време
 Несебар–автобуска спроти Вила Ламбов            12.30 бг време
 Поморие- кај новиот Аква Парк                               12.45 бг време
 Бургас    -кај  Техномаркет                                       13.00 бг време                                        
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ГРЦИЈА
 
Секоја сабота    - Скопје  -Халкидики
Секоја недела   - Скопје   -Олимпик Бич, Паралија, Неи Пори..
 
Цена на повратен билет= 35 евра, дете до 12 год.=25 евра

 

Цените се во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс 62 мкд=1 евро

ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ НА СКТМ И ТА СКОБУЛ