СООПШТЕНИЕ !!!

Прикажано од Некатегоризирано

ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ И СОРАБОТНИЦИ!!!

 ЗА ВЕМЕ НА ПРЕДСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ

НЕМА ДА РАБОТИМЕ НА 22, 23 И 24 ОКТОМВРИ

ДЕЖУРНИ ТЕЛ. 070-226-053 И 078-290-012